Torsdag 20/9

Inatt har jag också sovit dåligt, har varit uppe en massa inatt med en del konstiga tankar som kommer på nätterna, men på dagarna mår jag bra och det känns iaf skönt. Enligt min stegräknare som jag sover med så hade jag gått 1000 steg när jag väl bestämde mig för att kliva upp för dagen vid 8 i morse hehe, så hade varit uppe mycket i natt mao.
 
Så det blev en lång förmiddag innan det blev dax för Hem till gården, men hann ju med en del då, städade och fixade lite här hemma.
 
Kl 13 kom mina kp´s från öppenvården, de hade en student med sig som de inte hade frågat mig om det var okej, så lite sur över det och en annan sak som sas. Nu ska jag inte träffa dom regelbundet då jag går hos en kurator ist, utan ska träffa dom då jag pratat klart med kuratorn.
 
Sen har jag varit ute på en promenad med bs, vi gick min vanliga halvtimmes runda samt gick förbi affären för att hämta ett paket med matvaror som jag handlat hos Matsmart. Väldigt bra ställe som säljer ut produkter med kort hållbarhet eller utgångna produkter men som det absolut inte är något fel på, för ett väldigt bra pris.
 
 
2 fp med riskakor, 20 st allevo måltidsbars, 2 fp superknäcke rotfrukt och 2 påsar kattgodis för 223 kr. En måltidsbar kostar ca 22 kr på affären jag handlar på så 20 sådana hade kostat mig 440 kr, nu kostade 20 st 99 kr.
 
Jag får inte betalt för att göra reklam för Matsmart utan jag vill bara tipsa er andra om dom, speciellt om man har lite ont om pengar pga sjukskrivning eller vad det nu gäller. Snabb leverans är det också.
 
Nu blir det en lugn kväll i soffan och jag hoppas att jag får sova inatt, för idag känner jag i kroppen att jag inte sovit som jag brukar. För mig är sömn otroligt viktigt.
 
1 Jennifer:

skriven

Jag har med varit ute på promenad idag (eller igår om man kollar på klockan). En lång sådan tillsammans med min mamma :D

2 Annie:

skriven

Jobbigt med tankarna :/
Hoppas Din fredag är bra och att du får en fin helg<3

Kramar

Kommentera här: