Torsdag 31/1

Idag har det också varit en fin med kall dag, har varit neråt -30 grader i länet så jag har hållt mig inne idag.
 
På eftermiddagen kom min ena kp från öppenvården hit och pratade lite och tog ett prolaktion prov på mig, det är ju ett värde som varierat väldigt kraftigt på mig, typ varannan gång bra och varannan alldeles för högt, så läkaren kliar sig lite i huvet och undrar hur det kan vara så. Som om detta värde också är högt skulle jag göra nån special MRT där man kollar på hypofysen i hjärnan för att se om jag har nån liten tumör där som stör hormonet prolaktin. Stökigt är det iaf.
 
Jag har haft riktigt ont i huvet idag, så jag tog mig en värktablett och gick och la mig efter att hon varit här och somnade en liten stund och nu känns det lite bättre, den är inte borta, men den är bättre.
 
Detta är en ansiktcreme jag fått från glossybox, denna lilla tub från Avant på 50 ml kostar 1167 kr!! och boxen kostar 139 kr! Den är jätte härlig, kan även användas runt ögonen. Flytande läppstiftet i från Huda Beuty har jag också fått i glossbox och är riktigt trevligt, ett nude läppstift, ger en naturlig färg till läpparna.
 
 
Dagens sminkning har varit ögonbrynspenna, mascara och detta flytande läppstift, det har varit lagom att gå hemma i men ändå känna sig uppiggad än helt utan smink. Men jag är det också ibland.
 
Snart kommer boendestödet, skönt att få sällskap en liten stund.