Fredag 11/1

Idag har ju stormen Jan dragit förbi och det var klass 2 varning så jag har hållt mig inne. Men det har inte alls varit så hemskt stormigt som man trodde det skulle bli, visst blåser det och det viftar i träden och viner runt knutarna. Men inte mycket värre än nån annan rejält blåsig dag tycker jag. Men kan tänka mig att det är värre i fjällen. I Åre hade de uppmätt 49,7 m/s innan mätaren dog.
 
Så ja idag har jag inte gjort så mycket, jag var trött i morse och sov till elva, käkade och kollade på tv till 14:30 och så gick jag och la mig och sov till strax efter 16 och då gjorde jag middag, en god omelett med champinjoner och spenat och så coleslaw till, riktigt gott.
 
Det är så skönt att kosten funkar så bra som den gör nu, inget godissugen alls. Jag kan bli sugen på att äta något, men då tar jag nån frukt så försvinner det.
 
Det är ju fredagkväll nu och många är väl ute och hittar på nån roligt. Jag gör det jag alltid gör fredag som tisdag. Sitter ensam hemma framför teven. Idag känns det faktiskt jobbigt. Kommer jag någongång få ett värdefullt liv?
 
 

Kommentera här: