Onsdag 2/1

Idag klev jag upp klockan 8 och fick en hel del gjort på fm, jag plockade undan i köket och plockade ur diskmaskinen, bytte lakan och gick till affären och handlade. Jag handlade hem nyttiga saker att äta, som en del frukt och grönt, ägg, keso mm. Inget godis eller kakor eller glass eller annat sockerrikt fick följa med hem, kändes riktigt bra. För det är på affären den stora utmaingen är. För har jag inte handlat hem nåt onyttigt så äter jag det ju inte heller, finns det dock så försvinner det snabbt.
 
När jag gick det affären var det en otroligt fin soluppgång. Helt oredigerad bild.
 
 
På eftermiddagen hade jag en fruktstund, även fast jag försöker undvika socker just nu så tillåter jag mig frukt, iaf så länge jag inte känner att triggar mitt sockersug.
 
 
Frukt är verkligen något jag gillar, det är så fräscht och smakrikt och det slår ju egentligen smaken av godis som bara är hemskt sött, samtidigt som man får i sig fibrer och bra vitaminer.
 
Efter lunch så kom boendestödet och han var här en halvtimme längre än vanliga timmen, vi hade mycket att prata om så tiden gick fort.
 
Igår kollade jag på en film på Netflix så fick en att rodna för mindre. Handlade om en kille som jobbade som snickare och extra knäckte som strippa, så han var med i shower med andra manliga strippor och man fick se ganska många föreställningar under filmen. Han jobbade ju extra med det för han ville starta eget som möbelsnickare. Magic Mike heter den, så till alla som gillar vältränade killar som tar av sig kläderna, hihi så kan jag rekomendera den :)
 
Nu ska jag hoppa in i duschen och ser fram emot att lägga mig i en renbäddad säng ikväll :)
 
 

Kommentera här: