Söndag 13/1

Idag har det varit oväder här, det har blåst rejält och snön har yrt. Jag tycker att det varit värre väder idag än i fredags då det var klass 2 varningar pga Jan, då märktes det knappt där jag bodde, det viftade lite i träden men solen sken ju iaf. Men jag höll mig inne då eftersom man var uppmanad att göra det. Men jag är ju en sån som gillar oväder så länge det inte ställer till allt för stora problem.
 
Men men idag har jag haft tvättstugan, något jag tycker är oerhört tråkigt och jobbigt. Att bära tunga kassar med tvätt ner för trappen och över gården där det kan vara snorhalt och så sortera och hänga och det värsta sen att sortera den vikta tvätten. Jag får alltid feber och värk efteråt. Jag fick sitta och vila ganska så länge innan jag orkade ta mig en dusch.
 
Men nu är jag iaf ny duschat och har på mig min nytvättade fleece onepice så nu känns det oerhört skönt. Nu kan jag lägga upp fötterna i soffan igen och kolla på två. Har ju veckofinalen av Farmen att se fram emot i kväll.
 
Söndagslistan.
 

Bäst i veckan? Det var nog både på måndagen då det blev en shoppingrunda och fika med mamma och sen torsdagen då en vän kom hem till mig på fika

Sämst i veckan? Mycket destruktiva tankar speciellt under helgen

Veckans citat? Det finns inget som varken är bra eller dåligt, utan det är tankar som gör det så. - William Shakespeare

Veckans godaste måltid? Det var nog min kasslergryta som jag gjorde, den blev god. Men allt jag ätit denna vecka har varit gott.

Nästa vecka ser jag fram emot? På fredag ska mina kp´s från öppenvården komma, har ju inte träffat dom sen långt före jul.

Nästa vecka ser jag inte fram emot? Att pappa fyller 70 men inte vill fira med sina barn.

Måndagens planer? Min ena kp från öppenvården ringer för att kolla läget på morgonen. Sen ska jag träffa min kontaktkompis på kvällen och det är alltid trevligt.

 
1 Annie:

skriven

Tufft med dina tankar i helgen /
Hoppas det känns lite lättare nu<3

Kramar!

2 Yasmine:

skriven

Vad jobbigt att alltid få feber efter att ha tvättat, det låter inte kul alls :(

Hoppas denna vecka blir bra trots massa tankar och att din pappa inte vill fira med er.

Kram <3

3 Sara Ekman:

skriven

Läskigt när det blåser så mycket tycker jag :/

Kommentera här: