Tisdag 1/1 2019

Idag, första dagen på ett helt nytt år, första bladet på en oskriven bok. Eller ja en dag bland alla andra dagar kan det också vara. Men jag tycker att det känns lite extra skönt. Helgerna är så gott som över och det finns möjligheter till att bra saker kommer ske.
 
Idag, första dagen på år 2019 så har jag städat ur skafferiet, slängt en del gammalt som jag inte vill äta. Gjort en påse med oöppnade förpackningar som jag ska ge bort och ställt fram de nyttiga sakerna som linser och bönpasta längre fram i skafferiet, det som var gömt längst in.
 
Så till middag idag blev det fullkornsbullgur med gröna linser, grönsaker och makrill i tomatsås.
 
Jag har också städat bort julen idag, så otroligt skönt och fräscht det känns. I hallen blev det grönt då jag hade köpt en ny duk dit då den gamla turkosa var trasig. Blev fint.
 
Just nu har vi riktig snöstorm här, det snöar och blåser rejät. Så ganska så mysigt att sitta inne.
 
Igår, nyårsafton, så hade jag en riktigt trevlig kväll, jag och mina älskade katter, som tack och lov inte verkar bli stressade av fyrverkerier.
Jag lyxade till det med bakad potatis och skagenröra och grönsaker, och alkoholfri cider. Till efterätt åt jag rocky road glass. Senare på kvällen åt jag ost och kex och drack alkoholfritt vin.
 
 
Jag hoppas att ni hade en fin nyårsafton igår och att ni mår bra och inte är för bakis idag ;)
 
 
1 Annie:

skriven

Låter ju toppen Maria!
Så mycket du fått Gjort ;) *ler*

Jag ska strax ta bilen och åka till arbetsträningen, ska bli så kul träffa alla igen faktiskt ;) Och vovvarna såklart :)

kramar!

2 Evahle - en blogg om psykisk hälsa:

skriven

Jag kommer inte städa bort julen än faktiskt. Låter den nog stå kvar ett tag till :)

Kommentera här: