Tisdag 8/1

Idag känner jag mig duktig. Efter min lunch och dagliga Hem till gården så påbörjade jag mitt stora projekt att rensa min klädkammare. Där har jag ju så mycket mer än kläder. Även sänglinnen, handdukar, städgrejer, verktyg och en hel massa saker som jag inte behöver som kartonger som jag sparat när man köpt något och man sparar kartongen ett tag ifa det skulle vara något fel på produkten. Gamla kuddar som jag kastat in ist för att släng mm mm. Så idag var jag ut med två kassar med kartong, och sex kassar med annat skräp. Det känns så skönt. Men jag är långt ifrån färdig, men det är en bra början.
 
Jag lagade mat i min stora nya stekpanna också. Det blv en kasslergryta med champinjoner, röd paprika och oliver och så hade jag babyspenat till. Det blev super gott. Och så blev det två matlådor som jag ställde i frysen också.
 
Veckans viktminskning blev 1,2 kg :)
 
Sen kände jag mig lite små nere en stund, men det botades av M i från boendestödet. Vi har alltid så himla trevligt ihop, och det finns alltid samtalsämnen. Idag pratade vi bland annat om trenden att förstora sin läppar så extremt mycket som många gör nu för tiden, varken han eller jag tycker att det är snyggt. Men vill man göra det så får man väl göra som man vill, tur man tycker olika :)
 
Nu har ju Farmen börjat gå på tv, och det följer jag ju så klart, ska verkligen bli spännande att följa detta gäng.
 
1 Evahle - en blogg om psykisk hälsa:

skriven

Så kul att HTG börjat igen :D Skönt att rensa bort lite. Jag älskar att rensa

2 Yasmine:

skriven

Vad härligt att du har lyckats rensa ut så mycket! Lycka till med resten :D

Jag håller med er, jag skulle aldrig förstora läpparna. Men om man tycker om det så ska man ju såklart få göra det!

Kram <3

Kommentera här: