Torsdag 10/1

Imorse kunde jag inte somna om, dels för att katterna var väldigt keliga i morse och skulle trampa runt på magen, men det gör inte så mycket, det är ganska mysigt och så får man nån nospuss ibland också. Så jag var uppe ganska tidigt idag. Men fick inte nå särkilt gjort för jag var så trög, så jag satt bara och kollade på tv tills min vän kom vid 12:45. Jag bjöd henne på lite nyttigare fika med grovt bröd, skinka och den hemma gjorda coleslawn, det var riktigt gott. Vi hade trevligt ihop och mycket att prata om.
 
När hon hade gått så gick jag och la mig i sängen en liten stund för att räta ut kroppen, får ju en del värk när jag sitter en längre stund.
Sen gjorde jag väldigt enkel middag genom att micra en laxfilé och hade colelsaw och grönsaker till, det blev jättegott.
 
Imorgon ska det blåsa storm här och jag ska ju iväg med bs och hämta medicin, så jag kontaktade dom i morse och hörde om de kunde hämta min apodos idag och att kvällspersonalen som kommer idag har med sig medicinen ist. Så bokar jag av besöket imorgon då det är bäst att hålla sig inne då det är klass 2 varning. De tyckte att det var en bra lösning.
 
 
Jag kollade på en film igår kväll Dismissed som handlade om en ny elev på en skola och han va enormt ambitiös, men när han fick ett B+ i betyg och inte ett A så började han att hota läraren, först ganska harmlöst för att få han till att ändra hans betyg, men då läraren inte ville det så blev hoten värre och värre och personligare. Han hade inga känslor alls och var en riktig psykopat. Filmen var spännande men otäck då eleven började mörda för betyget.
 
 
 
 
 
1 Jennifer:

skriven

Jag kunde inte alls somna om imorse när Mr B åkte till jobb :( Typiskt när man behöver den som mest..

2 Annie:

skriven

Låter som en spännande film! :)
Hoppas allt går bra trots eventuell storm<3

Vi hade ju klass 2 här hos oss häromdagen när jag skulle köra till arbetsträningen, gick saktare på motorvägen då .. ;) *ler*

kramar!

3 Yasmine:

skriven

Hoppas det går bra i stormen!
Låter som en sjukt läskig film.
Kram <3

Kommentera här: