Söndag 31/3

Sista dagen i mars och det är sommartid, det har ställt till det lite i mitt huvud men jag brukar vänja mig snabbt. Imorgon går vi in första vårmånaden. Även fast det varit plusgrader till och från både i februari och mars så nu är det okej för våren att komma på riktigt (min åsikt).
 
Idag hade jag en del på min att göra lista, en del hushållssysslor. Det jag har orkat göra är att plocka ur och i diskmaskinen och diskat stekpannorna. Längre har jag inte kommit och klockan är över 18, och det kommer nog inte bli mer idag heller. Men en sak bättre än inget.
 
Jag sov mellan 14-16 och jag mår inte alls bra. Jag vet inte vad jag ska göra. Känns inte så stor ide att ringa nån läkare heller eftersom jag haft dessa problem i flera år, men att de är värre nu med influensa känslan. Fast jag mår iaf ganska okej psykiskt nu, förutom att det kan komma lite jobbiga tankar då kroppen är så här dålig, över hur framtiden ska bli och då blir jag ledsen en stund men sen kan jag distrahera mig med något annat iaf.
 

Söndagslistan

 Bäst i veckan? Våffelstund med min stödkompis, rundan till Rusta med bs.

Sämst i veckan? Min kropp! Ont i magen, feber, värk i kroppen, yrsel, kallsvettningar, ont i bröstet mm mm.

Veckans citat? 

  • “Det är omöjligt att leva utan att misslyckas på någonting, såvida du inte levt så försiktigt att du inte levt alls – i så fall, har du misslyckats automatiskt.”– J.K. Rowling

Veckans godaste måltid? köttfärsröran med stekt vitkål och champinjoner!

Nästa vecka ser jag fram emot? Hoppet om jag får må lite bättre så jag orkar ut på en promenad i vårvädret.

Nästa vecka ser jag inte fram emot? Att fortsätta må dåligt och behöva kämpa med vardagssysslorna

Måndagens planer? Dammsuga om jag orkar, sen så klart träffa min stödkompis som jag gör varje måndag, det är alltid trevligt :)

Veckans citat är både till er och till mig, vad innebär det att man har misslyckats på något? Jag själv känner ofta att jag misslyckas på saker, men om man misslyckats då har man ju iaf provat att göra det och det är väl bättre än att inte försöka alls! Sen om jag misslyckats på det sättet att jag får ett återfall i min hetsätning eller självskadat så är det ju inte förstört för evigt, det kommer en ny dag imorgon där man får ta nya tag att kämpa.
 
 
Dagens middag: Lax och grönsaker.