Fredag 31/5

Sista dagen i maj!! Helt galet vad fort det går, imorgon är det juni.
 
Inatt blev det inte mycket sömn för min lilla monsterkatt Stella tyckte att vi skulle vara vaken, och hon tyckte att jag var en jättebra studsmatta och språngbräda i hennes rejs runt i lägenheten fram till klockan 3 på natten, och hon skulle prata och svarade jag inte då pratade hon högre HAHA.
 
Så Astra och jag kände oss lite så här idag. Huvet under kudden.
 
 
På eftermiddagen tog jag mig ut en sväng trots att jag är helt slut idag också, men handla och gå ut med sopor är sånt som måste göras oavsett hur man mår. De hade vattenmelon för 10 kr/kg på affären så jag passade på att köpa hem en till, det är ju så gott. Sen har Njie kommit med något nytt som är riktigt gott, nån slags mangoyoghurt med mangobitar i.
 
Kollade sen på en film som berörde mig nåt enormt, även fast jag inte tror på gud och denna film handlar om ens tro på gud i en väldigt svår stund i livet som sorgen efter ett barn som blivit mördat. Men den var även så mycket mer, den var lärorik och jag grät. Kan inte påminna mig att jag gråtit så mycket under en film som denna, det var riktugt jobbigt bitvis. Men jag rekomnenderar den verkligen. Jag såg den på Netflix.
 
 
Jag har precis duschat nu och ska till och byta lakanen i sängen, så skönt!
 
Hoppas ni får en toppen helg, nån som har några särskilda planer?